O nama

Među najljepše trenutke u životu svake mlade žene svakako ubrajamo i njezino vjenčanje. Kad poželi da taj događaj bude još grandiozniji i maštovitiji – doći će u Madona vjenčanice.

Prvi salon vjenčanica Madona otvoren je 2001 godine na Langovom trgu (Šoštarićeva 10) u Zagrebu. Zahvaljujući trudu i napornom radu začetnika tvrtke i vrijednih djelatnika Madona vjenčanica, salon vjenčanica Madona danas u Zagrebu posluje na dvije lokacije: Langov trg (Šoštarićeva 10) i Vlaška 96, te u Karlovcu na adresi Senjska 80a.

Mnoge poznate mladenke nosile su Madona vjenčanice, a s ponosom ističemo i naše ekskluzivne vjenčanice nošene u brojnim filmovima, serijama i sapunicama domaće produkcije.

Vjenčanice salona Madona poznate su po iznimno dobrim krojevima, koji savršeno oblače žensko tijelo i prikrivaju eventualne nedostatke. Djelo su poznatih stranih dizajnera, pravi umjetnički doživljaji od saten-svile, šantunga, organdija, markizeta ili tila, s posebnim naglaskom na prekrasno izrađene čipke. Uživate li u Swarovski kristalima, njihovo blještavilo može posuti i vašu haljinu!

Tradicionalno bijelu ili beige vjenčanicu lako možete zamijeniti onom u boji starog zlata, biti poput ružinog pupoljka u rozoj ili različka u plavoj…

Pozivamo Vas da se s povjerenjem obratite timu naših stručnih modnih savjetnika, koje će učiniti sve da vaš san postane javom. Stručni tim salona vjenčanica Madona sačinjavaju ljubazni i iskusni modni savjetnici koji će vas usmjeriti u vašoj potrazi za savršenom vjenčanicom, sugerirati modele vjenčanica idealne za Vaš stas i pomoći Vam svježim informacijama.Ljubaznost, uslužnost, iskustvoi stručnost, odlike Madona tima, provjerene su i potvrđene na brojnim internetskim forumima.

Sanjajte i dalje s nama – dok birate među velikim brojem različitih uzoraka i krojeva! Mi volimo u šali reći: “Kod nas ćete dobiti sve osim cipela i mladoženje!” :)

Dakle, vidimo se u Madoni?! :)

Poželjne rezervacije termina na brojeve telefona:
01 / 4813 336 ili 091 / 4813 002