O nama

Među najljepše trenutke u životu svake mlade žene svakako ubrajamo i njezino vjenčanje. Kad poželi da taj događaj bude još grandiozniji i maštovitiji – doći će u salon Madona vjenčanice.

Mnoge poznate mladenke nosile su Madona vjenčanice, a s ponosom ističemo i naše ekskluzivne vjenčanice nošene u brojnim filmovima, serijama i sapunicama domaće produkcije.

Vjenčanice salona Madona poznate su po iznimno dobrim krojevima, koji savršeno oblače žensko tijelo i prikrivaju eventualne nedostatke. Djelo su poznatih stranih dizajnera, pravi umjetnički doživljaji od saten-svile, šantunga, organdija, markizeta ili tila, s posebnim naglaskom na prekrasno izrađene čipke. Uživate li u Swarovski kristalima, njihovo blještavilo može posuti i vašu haljinu!

Tradicionalno bijelu ili beige vjenčanicu lako možete zamijeniti onom u boji starog zlata, biti poput ružinog pupoljka u rozoj ili različka u plavoj…

Pozivamo Vas da se s povjerenjem obratite timu naših stručnih modnih savjetnika, koje će učiniti sve da vaš san postane javom. Stručni tim salona vjenčanica Madona sačinjavaju ljubazni i iskusni modni savjetnici koji će vas usmjeriti u vašoj potrazi za savršenom vjenčanicom, sugerirati modele vjenčanica idealne za Vaš stas i pomoći Vam svježim informacijama.Ljubaznost, uslužnost, iskustvoi stručnost, odlike Madona tima, provjerene su i potvrđene na brojnim internetskim forumima.

Sanjajte i dalje s nama – dok birate među velikim brojem različitih uzoraka i krojeva! Mi volimo u šali reći: “Kod nas ćete dobiti sve osim cipela i mladoženje!” 🙂

Dakle, vidimo se u Madoni?! 🙂

Poželjne rezervacije termina na broj telefona:
091 / 555 3337